Arrangementen

 

Entree per persoon voor een bezoek aan de Toprozentuin € 5,50

Tuinrondleiding

Ontvangst in rozenkenniscentrum en rondleiding door de Toprozentuin.
€ 6,50 - vanaf 4 personen - totale duur ca 30 minuten

Exclusief Rozenhof arrangement: Exclusieve Rondleiding Toprozentuin en Presentatie

Ontvangst in het rozenkenniscentrum. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (vermeerderen). Presentatie in het rozenkenniscentrum over de roos als koningin der bloemen, de biologische Toprozentuin en Rozendorp Lottum. Uitleg naar behoefte over het ontstaan van de roos, teelt, vermeerderen, snoei, bemesting en over rozen als bron voor voeding en vitamine C. Inclusief koffie/thee en rozendelicatesse, rozendrankje en een waardevol naslagboekje boordevol tips. Neem ook een kijkje in de rozen-cadeaushop.
€12,50 - totale duur ca. 2 uur - Vanaf 4 personen


 

Combinatie-arrangementen De Rozenhof Lottum


Bloeiend Lottum

Op woensdag en zaterdag van mei tot en met oktober bieden wij het volgende arrangement aan:
10.00 uur: rondleiding Houthuizer molen, 2 consumpties met molenkoek
11.30 uur: rondleiding R.K. Parochiekerk H. Gertudis
12.30 uur: bezoek De Rozenhof en lunch
€26,- (€13,50 exclusief lunch)- Vanaf 10 personen

Klik hier voor de folder


Arrangement De Paddestoelerij Grubbenvorst & De Rozenhof Lottum

U begint de dag om 11.00 uur bij De Paddestoelerij met een heerlijke kop koffie/thee met een champignon bonbon. Daarna een rondleiding door het bedrijf. Hierbij leert u over de vele facetten van de champignonteelt, -oogst en -geschiedenis. Na de rondleiding kunt u genieten van een heerlijke verassingslunch van diverse vers gemaakte paddenstoelen gerechtjes. Vervolgens gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder 2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
Totale duur ca. 4 uur - Vanaf 4 personen


Arrangement De Rozenhof & Openluchtmuseum De Locht Melderslo

U begint de dag rond 10.00 uur in De Rozenhof Lottum met koffie/thee en rozendelicatesse. De presentatie in het rozenkenniscentrum over de toproos, het ontstaan van de roos, de verzorging en snoei van de roos en rozen als bron voor voeding en vitamine C. Exclusieve
rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (alles zoals omschreven staat bij 2 Exclusief Rozenhof arrangement).Daarna gaat u naar Openluchtmuseum De Locht, waar u allereerst een lekkere lunch (koffie/thee, soep, belegde broodjes) krijgt aangeboden. Vervolgens
is er een interessante rondtocht met eigen bus langs de mooie rozenroute. Daarna gaat u op eigen gelegenheid het museum verkennen. Ter afsluiting krijgt u koffie/thee/fris en een rozenstruikje.
Totale duur ca. 6 uur - Vanaf 10 personen


Arrangement Kantfabriek Horst & De Rozenhof Lottum

Ontvangst in Museum de Kantfabriek rond 11.00 uur met koffie/thee. In een uur durende rondleiding maakt u kennis met de geschiedenis van de textielnijverheid en met prachtige voorbeelden van textielkunst. Ook de draaiende kantklosmachines zorgen voor een ware beleving. Na de rondleiding bij De Kantfabriek gaat u naar De Rozenhof Lottum waar een heerlijke lunch voor u klaarstaat. Na de lunch krijgt u een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles zoals omschreven staat bij 2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
Totale duur ca. 4 uur - Vanaf 10 personen


Hostellerie de Maasduinen & De Rozenhof Lottum

Aankomst in hostellerie de Maasduinen in Velden.Tijdens een rondrit maakt u kennis met de b(l)oeiende rozenpracht van Rozendorp Lottum, het hart van de Nederlandse rozenteelt. U bezoekt de Toprozentuin van De Rozenhof in Lottum. Na afloop complete koffietafel of groepsdiner in het restaurant van hostellerie Maasduinen en ter afsluiting een flesje rozenlikeur als aandenken.
Totale duur ca. 4 uur

€ 4,00

Vanaf 4 pers

16.00 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE